TurkCozumWeb

DEMO Site

         Demo Sitemizi

      Mutlaka inceleyin!

   (ÇözümWeb'i tanıyın)

Satın Al

SatınAl

E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
İstatistikler
Toplam: 103052
Aktif: 1
Bugün: 10
Dün: 32

Genel Özellikler

Sayfa işlemleri

Portalımız'da internet sayfanıza istediğiniz kadar sayfa ekleyebilirsiniz, ve bu sayfalara alt sayfalar da ekleyebilirsiniz. Menü sizin için otomatik olarak oluşturulacaktır.

Bu yöntem ile, Örneğin Ürünler diye tek bir sayfa yapıp tüm ürünlerinizi tek bir sayfada karışık olarak göstermektense, Ürünler > Meyveler > Elma gibi alt sayfalar oluşturarak daha anlaşılır sayfalar yapabilirsiniz.

Haber işlemleri

Sitenize devamlı duyuru ve haber eklemek istediğinizi biliyoruz, üstelik bunları arşivlemek ve ana sayfada dikkat çekici bir şekilde belirginlemeniz de gerekiyor. Portalımız'ın Haber ve Duyurular bölümünden istediğiniz kadar resimli, videolu haber ekleyebilirsiniz.

Dilerseniz haberleri başka birden bir siteden kopyala/yapıştır yöntemi ile alabilirsiniz. Eklediğiniz haber ve duyuruları aynı zamanda sitenizin ana sayfasında dikkat çekici bir şekilde de göstererek ziyaretçilerinizin duyurularınıza odaklanmasını kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca portalımızda bir habere girildiğinde, o haberin kaç defa okunduğu ve önceki / sonraki haberlerin bağlantıları yayınlanmaktadır.

Manşet haber

Portalımızın manşet haber sistemini kullanarak haber ve duyurularınızı ziyaretçilerinize daha dikkat çekici şekilde sunabilirsiniz.
Portal içerisinde 3 adet manşet haber sistemi bulunmaktadır.
Manşet haber 1 sisteminde 10 adet resimli haber, haberlerin başlığı ile birlikte görünür.
Haber başlığının üzerine gelindiğinde ilgili haberin fotoğrafı görünür, üzerine tıklandığında ise habere gider.
Manşet haber 2 sisteminde 15 adet resimli haber, haber başlığı, haber içeriği, haber tarihi ve saati ile birlikte görünür.
Haber geçişleri otomatik olup, haberin üzerine gelindiğinde durur, rakamların üzerine gelindiğinde diğer haberlere geçer, üzerine tıklandığında ise ilgili habere gider.
Manşet haber 3 sisteminde 6 adet resimli haber, haber başlığı, haber özeti ile birlikte görünür.
Bütün bunlar sistem tarafından otomatik olarak gerçekleşmektedir.
Manşet haberi kullanırken resimleri küçültmenize gerek yoktur, sizin yerinize portal bunu otomatik olarak yapmaktadır.
Manşet haber sistemlerinin önizlemeleri için tıklayın.
Son 20 haber

Portalımız son 20 haber modülü ile eklediğiniz son 20 haberi, haberin fotoğrafı ve özeti ile gösterir. Bütün bunları sadece sayfanızın gelişmiş özelliklerinden son 20 haberi seçerek yapabilirsiniz. Portal, haberin fotoğrafını ve özetini sistemden otomatik olarak çekecektir. Dilerseniz önceki veya sonraki haberler bağlantısını kullanarak haberler arasında gezebilirsiniz.

Kayan haberler

Portalımızın kayan haberler modülü ile sitenize eklediğiniz son 10 haberi ister yukardan aşağıya, ister sağdan sola olarak gösterebilirsiniz. Kayan haberlerin sitenizin görünümünü bozmaması için haber ve haber özetleri uygun karakter sayısı ile limitlendirilmiştir. Kayan haberlerin üzerine bilgisayarınızın faresiyle gelindiğinde akış durur ve haberin üzeri tıklandığında haber açılır.

Fotoğraf galerisi işlemleri

Portalımızın fotoğraf galerisi ile internet sayfanıza fotoğrafları eklemek hem kolay hemde hızlı. Çok kısa adımlarla galeriye albüm ve fotoğraf ekleyebilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınıza açıklama da yazabilirsiniz. Galeriye atılan her fotoğrafın küçük ön izleme hali, otomatik oluşturulur, üzerine tıklandığında büyük hali açılır ve tekrar tıklandığında bir sonraki fotoğrafa geçiş sağlanır. Böylece galeriye 100'lerce fotoğraf ekleseniz bile fotoğrafları görüntülemek çok kolay ve hızlıdır. Albüme tek seferde birden fazla fotoğraf eklemek de mümkündür. Ayrıca, fotoğrafların ve albümlerin görüntülenme sırasını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Fotoğraflar görüntülenirken klavyenin sağ ve sol yön tuşları ile fotoğraflar arasında geçiş yapılabildiği gibi fotoğraf albümünü slayt gösterisi olarak izleyebilirsiniz.

Fotoğraf galerisinde albümlere eklenen fotoğraflar sitenizin ftp’sinde farklı dizinlere kayıt edilmektedir. Bu sebepten dolayı binlerce fotoğraf ekleseniz bile açılma hızını etkilemez.

Sık sorulan sorular

Bu modül ile işiniz ile ilgili müşterilerinizin sık sorduğu soruları yanıtlaya bilirsiniz. Yanıtlarda, yazı dışında resim, video, flash dosyası gibi nesneler kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar soru-cevap oluşturabilirsiniz. Sitenizde görünümü bozmaması ve daha kullanışlı olması açısından cevaplar; sorular tıklandığında görüntülenmekte ve tekrar tıklandığında kapanmaktadır.

Yorum işlemleri

Portalımız ile sitenizdeki haber, fotoğraf, köşe yazılarına ziyaretçileriniz yorum yapabilirler. Bu yorumlar, yönetici onayından geçmeden yayınlanmamaktadır. Ayrıca yorumu gönderen kişilerin ip adresi ve yorumu gönderme zamanı sunucu saatine göre saklanmaktadır.

Köşe yazısı

Portalımız ile sitenize istediğiniz kadar köşe yazarı ve köşe yazısı ekleyebilirsiniz. Köşe yazarları, fotoğraflarıyla otomatik olarak görüntülenecektir ancak istenildiği takdirde sıralama değiştirilebilir. Yazarların geçmiş yazıları arşivlenmekte ve sayfalarının altında görüntülenmektedir.

Sipariş formu

Portalımızın sipariş formu ile sitenizden satış yapmanız mümkündür. Ürün sayısı sınırı olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün eklerken dilediğiniz kdv oranını girebilirsiniz. Bütün ürünleri tek bir sipariş formunda gösterebileceğiniz gibi her ürünü tek olarak satmak için de kullanabilirsiniz.

Siparişler ‘bekleyen siparişler’ altında listelenir ve buradan incelemeniz sağlanır. Siparişi veren müşteriye yönetici paneli üzerinden e-mail gönderebilir ve daha önce gönderdiğiniz e-mailleri görebilirsiniz. Siparişi verenin ip adresi ve her siparişin zamanı, sunucu saatine göre saklanmaktadır. İşi biten siparişler; geçmiş siparişler bölümünde arşivlenebilmektedir. Siparişler arasında aramak yapmak mümkündür. Böylece birçok sipariş arasından istediğinizi kolayca bulabilirsiniz.

İş başvuru formu

Portalımızın insan kaynakları formu ile iş yerinizin eleman ihtiyacı olduğunda kullanabileceğiniz veri tabanı oluşturabilirsiniz. Başvuru formlarını yönetici panelinizden görebilir, istediğiniz başvuruları "ilgilendiğim başvurular"a taşıyabilirsiniz. Böylece birçok başvuru arasından istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. İstediğiniz başvuruları arama kutusunu kullanarak hızlıca bulabilirsiniz.

Bayilik başvurusu

Portalımızın bayi başvuru formu ile bayilerinizi tek bir altında tutabilir ve yeni bayiler edinebilirsiniz. Bayilik başvuru formlarını yönetici alanınızdan görebilir, istediğiniz başvuruları "ilgilendiğim başvurular"a taşıyabilirsiniz. Böylece birçok başvuru arasından istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. İstediğiniz başvuruları arama kutusunu kullanarak hızlıca bulabilirsiniz.

Site ayarları

Portalımız ile google gibi arama motorlarında ne şekilde görünmek istediğinizi kendiniz belirleyebilirsiniz. Google’da arama yapıldığında görüntülenen sonucunuzda sırası ile site bilgileri kısmında kullanılan başlık ve site tanımı yer almaktadır. Anahtar kelimeler ise hangi kelimeler arandığında sitenizin sonuçlar arasında görüntülenmesi ile ilgilidir.

Modüller

Portalımızın modülleri, kullanılıp kullanılmayacağı tarafınızdan belirlenen yararlı site araçlarıdır. Modüller, ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş kolay ve kullanımı yavaşlatmayacak alt yapı kodlaması ile yapılmıştır.

Portalımız modülleri: fotoğraf galerisi, ziyaretçi defteri, iletişim formu, anket, sipariş formu, insan kaynakları, bayilik başvurusu, sınırsız dil desteği, üyelik sistemi, site içi arama, yorum sistemi, haber ve duyurular, manşet haberleri, haber arşivi, kayan haberler, sabit bölümler, tavsiye etme, köşe yazıları, e-mail bülteni, ön izleme sistemleri, seo desteği, rss desteğinden oluşmaktadır.

Üyelik sistemi

Portalımızın üyelik sistemi ile istediğiniz sayfaların sadece kullanıcılarınız tarafından görüntülenebilmesini sağlayabilirsiniz. Üyelik sistemine isterseniz kullanıcılarınız üye olabilecekleri gibi isterseniz sadece siz üye ekleyebilirsiniz. Böylece sadece kendi istediğiniz kişilerin sayfalarınızı görmesini sağlayabilirsiniz.

Üyelerin ve yöneticilerin şifreleri veri tabanında md5 kriptolama şifre yöntemi ile saklandığından, sunucuyu gören birisi tarafından dahi görüntülenememektedir.

Sınırsız dil işlemleri

Portalımızın sınırsız dil işlemleri özelliği ile, sitenize dilediğiniz kadar dil ekleyebilirsiniz veya hazırda bulunan farklı dilleri kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde Türkçe dili dahil tüm dillerdeki kelimeleri dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sabit bölümler

Portalımızın sabit bölüm desteği ile sayfalarınızın sağ ve sol kısımlarına yazı, resim, flash, reklam gibi içerikler ekleyebilirsiniz. Örneğin almış olduğunuz bir reklamı her sayfaya eklemek yerine sabit bölümleri eklemek yeterlidir. Portalımızda sabit bölümler üç adettir. Üst bölüm, sol bölüm ve sağ bölüm.

Üst bölüm yönetici panelinizin temalar kısmından sol bölüm ve sağ bölüm ise ayarlar menüsünün altında bulunan sabit bölümler kısmından değiştirilebilmektedir. Bazı sayfalarda sağ bölüm'ün kullanılması sayfayı daralttığından içeriğin kullanılmasını zorlaştırabilmektedir. Bu durumda istenilen sayfayı sağ bölüm olmadan kullanabilmek mümkündür. Sabit bölümlere başka sitelerden aldığınız hava durumu, haber, döviz bilgisi gibi içerikleri ekleyebilirsiniz.

Temalar

Portalımızın temalar bölümünden sitenizin içeriğini silmeden yada değiştirmeden sitenizin görüntüsünü değiştirebilirsiniz. Ayrıca sitenizin üst bölümü ve arka planı değiştirilebilmektedir. Portalımızın satış bölümü ile irtibata geçerek beğendiğiniz farklı tasarımların sitenizin teması olarak düzenlenmesini de isteyebilirsiniz.

İletişim formu

Portalımızın iletişim formu ile ziyaretçileriniz siteniz üzerinden size mesaj gönderebilirler. Gönderilen mesajlar yönetici panelinizin iletişim kısmında tutulduğu gibi bir kopyası da e-mail adresinize gönderilir. Böylece e-mail adresinizden yanlışlıkla silmiş olsanız da yönetici panelinizden görebilirsiniz. Aynı zamanda gelen mesajlara yönetici alanınızdan yanıt yazabilirsiniz, yanıtlarınız direkt olarak mesajı gönderen ziyaretçinizin email adresine ulaşır. İletişim formunda bulunan güvenlik kelimesi (cryptography) sayesinde formu sadece insanlar doldurabilirler ve gereksiz reklam mesajları almanız engellenir.


Seo desteği (search engine optimization)

Portalımızın seo desteği ile internet sitenizin google gibi arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer almasını sağlayabilirsiniz. Seo desteği otomatik olarak sayfalarınıza uygulanmaktadır.

Rss desteği (rolly single syndicition)

Portalımızın rss desteği ile FeedDemon benzeri rss okuyucu bilgisayar programlarında ve farklı internet sayfalarında içeriğinizi görüntüleyebilirsiniz. İçerikleriniz ve haberleriniz farklı rss hizmetleri olarak sunulmaktadır. Rss desteği otomatik olarak uygulanmaktadır.

Ziyaretçi defteri

Portalımızın ziyaretçi defteri ile özellikle işletmeler için günümüzde en faydalı pazarlama biçimi olan insan tavsiyesinden yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi defterine gönderilen her mesajdan sonra e-mail adresinize hatırlatma mesajı gönderilir. Yönetici alanınızdan gelen mesajı onaylamadığınız sürece mesaj sitenizde görüntülenmeyecektir. Mesaj yazma sayfasında bulunan formu güvenlik kelimesi (cryptography) sayesinde sadece insanlar doldurabilir ve gereksiz reklam mesajları almanız engellenir. Ziyaretçi defteri uygulamasındaki sayfa numaralandırması ile binlerce mesaj alsanız bile görüntülenmesi sitenizi bozmayacaktır.

Anket

Portalımızda ile istediğiniz kadar seçenekten oluşan, güvenlik önlemleri ile hileli oy kullanımı engelleyen, arşiv ve daha birçok özelliği olan anketler ekleyebilirsiniz. Oy vermeden önce sonuçları gösterip göstermeme, ip ve çerez koruması (cookie), zaman ayarı vb. özellikleri ile anket uygulamasını özelleştirebilirsiniz.

Tavsiye et

Portalımızın tavsiye et modülü ile kullanıcılarınız, sitenizin beğendiği istediği sayfasını başkalarına tavsiye edebilirler. Tavsiye modülünde bulunan güvenlik kelimesi (cryptography) sayesinde formu sadece insanlar doldurabilir. Böylelikle hem gereksiz reklam mesajları almanız hem de siteniz üzerinden toplu e-mail gönderimi (spam) yapılması engellenir.


E-Mail Bülteni

Portalımızın e-mail bülteni ile kullanıcılarınızın e-mail adreslerini toplayabilirsiniz. Siteniz üzerinden ziyaretçilerinizin kendi istekleri ile e-mail adreslerini sizin bülten listenize kaydetmesi sonucunda yasal olarak toplu e-mail gönderebilirsiniz. Kullanıcılar istedikleri zaman e-mail bülteninden ayrılabilirler.

Ön izleme sistemleri

Portalımızın ön izleme sistemleri ile sitenizin istediğiniz bir sayfasının içeriğinin altına modüllerin son içeriklerini yerleştirebilirsin. Örneğin müşteri memnuniyetinden bahsetmiş olduğunuz bir sayfanın altında ziyaretçi defterine gelen son mesajları gösterebilirsiniz. Yada, fotoğrafçılıktan bahsederken, albümünüze eklenen son fotoğrafları gösterebilirsiniz.

Ön izleme kullanabileceğiniz modüller:

Son eklenen fotoğraf albümleri, son eklenen fotoğraflar, son 20 haber, manşet haber, ziyaretçi defterine eklenen son mesajlar, sık sorulan sorular.

Site içi arama

Portalımızın site içi araması ile ziyaretçileriniz aradıklarını daha kolay bulabilirler. Aranılan kelimeyi haberlerinizde, fotoğraf galerinizde ve içeriğinizde arayarak sonuçları ayrı ayrı olarak gösterir. Fotoğraf galerisinde bulduğu sonuçları görüntülü olarak gösterir. Site içi arama motoru uygulamasındaki sayfa numaralandırması, arama sonuçlarınız çok fazla olsa da sayfanızın yapısını bozmadan görüntüler.


Sosyal paylaşım sitelerine ekleme

Sosyal paylaşım siteleri, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan siteleridir. Bu sitelere sayfalarınızı ekleyerek sitenizin ziyaretçilerinin çoğalmasını sağlayabilirsiniz. Dünya genelinde milyonlarca insanın bu sosyal ağlara üye olduğu düşünülürse bu kanaldan reklam yapmak hem mantıklı hemde tamamen ücretsizdir. Bu özelliği kullanmak için tavsiye edeceğiniz sayfadayken tavsiye edeceğiniz sosyal paylaşım sitesinin simgesini tıklamanız yeterlidir.

Facebook'ta Paylas
Sonraki: Modüller
Demo Talebi

demo

Demotaleplerinizi:

info@turkcozum.com

adresine mail atınız.

Kampanya

 

           KAMPANYA!

           ÇÖZÜMWEB 

    İNTERNET PORTALI

   Tel: 0 552 425 51 34

  info@turkcozum.com  

 (Detaylar için arayınız!)

Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Özellikler Dinleyin

Hediye

Hediye

Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Site İçi Arama

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Turk Çözüm